Meny Stäng

Völkommen till G&G Antik AB!

Hos oss får du hjälp med att sälja ditt lösöre från dödsbo, flytt eller röjning. Gedigen kunskap inom antikt, konst, design, konsthantverk, mattor, skulptur med mera. Till skillnad från de flesta andra firmor har vi en lång bakgrund inom antikbranschen och ger ditt rätt pris för dina föremål.

Vi betalar dig direkt utan lång väntetid eller dolda avgifter. Vi har lång erfarenhet och arbetar seriöst och med respekt för kunden. Tillsammans med dig värderar vi hemmet och diskuterar fram ett pris. Vi kan ombesörja röjning och tömning mot en kostnad.

4 kommentarer

  1. Roger Johansson

    Min mamma har sålt sitt hus och hon har ett sideboard från 50/60 – talet , komplett furugrupp med 3 och 2 sits soffa , 2 st fåtöljer 1 soffbord , 1 hörnbord samt 1 golvlampa och bordslampa. Amerikansk gungstol. Vi vill ha det värderat samt en fråga om ni köper upp detta. Mvh Roger ( son )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *